Slotenmaker Badhoevedorp

Ben je jouw sleutels kwijt of heb je jezelf buiten gesloten in Badhoevedorp?

Dit lossen wij met een erkende slotenmaker in Badhoevedorp binnen 30 minuten op! 

Wij zijn 24/7 bereikbaar. Bel direct onze spoedlijn:

Sleutels kwijt

Bent u uw sleutels kwijt en kunt u niet meer naar binnen? Wij kunnen u deur in 95% van de gevallen schadeloos openen. Bel onze spoedlijn en wij zijn binnen 30 minuten ter plaatsen! Heeft u geen veilig gevoel over het kwijt zijn van uw sleutels? Dan kunnen wij ook direct nieuwe sloten plaatsen met nieuwe sleutels. Onze sloten zijn altijd voorzien van een SKG keurmerk (Stichting Kwaliteitscentrum Gevelementen). Wij maken gebruik van vaste tarieven en zullen altijd van te voren met u besproken worden. U zal niet voor verassingen komen te staan.

 

Sleutel afgebroken

Wij kunnen de deur openen zonder sleutel. Ook als uw sleutel is afgebroken in het slot. Wanneer wij de deur openen proberen wij dit altijd schadevrij te doen. In 95% van de gevallen openen wij de deur zonder dat er schade is aan uw deur. Wij houden ons dagelijks bezig met het openen van deuren. Is uw sleutel afgebroken en zit er nog een gedeelte van de sleutel in het slot?

De deur openen zonder sleutel doen wij graag voor u.

Sleutels nog aan de binnenkant

Is uw deur dichtgewaaid en zitten de sleutels nog aan de binnenkant in het slot? Of heeft u de deur achter u dichtgetrokken zonder de sleutels aan de binnenkant eruit te halen? Natuurlijk weten onze vakkundige sloten specialisten hier wel raad mee! Wij staan binnen 30 minuten bij u voor de deur. Wij werken vakkundig en professioneel. Sleutel in het slot laten zitten? Bel dan direct de spoedlijn en wij helpen u graag.

Slot kapot

Is het slot van uw woning kapot? Of draait de sleutel niet meer rond? In dit geval moet u uw sloten gaan vervangen. Onze vakkundige slotenmaker helpt u graag het slot te vervangen. Hiervoor kunt u een afspraak maken of u kunt ons 24/7 bereiken via onze spoedlijn.

In het laatste geval vervangen wij direct uw sloten en heeft u geen probleem meer met het binnen komen van uw woning. 

Wij vervangen uw sloten altijd met goede sloten die voorzien zijn

van een SKG keurmerk (Stichting Kwaliteitscentrum Gevelementen) altijd in overleg met u.

Ingebroken

Is er bij u ingebroken en wilt u direct u sloten vervangen? Wij plaatsen voor u nieuwe sloten en zorgen ervoor dat een tweede inbraak minimaal wordt door sloten te gebruiken met een SKG keurmerk (Stichting Kwaliteitscentrum Gevelementen). Vanwege onze jaren lange ervaring weten wij hoe we met sporen van inbraakschade moeten omgaan zodat de technische recherche de inbraaksporen veilig kan stellen.

 

24/7 Bereikbaar                 Vaste tarieven                Snel ter plaatsen                In de meesten gevallen schadeloos openen

TESTIMONIALS

Krista Vermaire

"Doordat er meerdere keren was ingebroken bij onze opslagboxen heeft Kris een extra slot in mijn deur gezet. Ik ben zeer tevreden over zijn werk!"

Leroy da Luz

"Met Koningsdag hebben wij de sleutel aan de binnenkant van onze voordeur vergeten. Kris was snel ter plaatsen en heeft onze deur zonder schade open gemaakt. Top!"

Liesbeth Houtkooper

"Omdat wij begin dit jaar verhuisd zijn en het ons een veiliger gevoel gaf om al onze sloten te vervangen hebben wij Kris gevraagd. Hij heeft keurig alle sloten in ons huis vervangen met 3 sterren sloten. Wij zijn hier erg blij mee."

Fred van der Voorde

"Ik wou mijn woonhuis (waar ook mijn bedrijf gevestigd in zit) beter laten beveiligen. Bij  ons in de buurt wordt veel ingebroken. Ik heb Kris een offerte laten maken hiervoor en hij is aan de slag gegaan. Alles was helemaal top geregeld en snel geplaatst."