BEVEILIGING WOONHUIS

De beveiliging van je woonhuis is vaak goedkoper dan je nu misschien denkt. Met een aantal simpele aanpassingen in het hang- en sluitwerk kun je de inbraak gelegenheid tot 90% verlagen. Goede sloten zijn dus aan te bevelen bij het beveiligen van jouw huis.

Goede sloten kun je herkennen aan het Stichting Kwaliteitscentrum Gevelementen keurmerk (SKG). Zij delen sloten in 3 categorieën:

 
Eén ster: standaard inbraakwerend
Twee sterren: zwaar inbraakwerend 
Drie sterren: extra zwaar inbraakwerend


Op deze manier kunt u als consument makkelijker een keuze maken.
Voor het vinden van het juiste slot kun je contact met ons opnemen
06 199 880 51 of een vrijblijvende beveiligingscheck aanvragen

Woninginbraak komt vaker voor dan je denkt. Dit komt meestal omdat het de dief te makkelijk gemaakt wordt. De gemiddelde inbraak duurt maar 30 seconden en komt 120.000 keer per jaar voor in Nederland. Het grootste deel, 90%, is gelegenheid-inbraak. Dat wil zeggen dat de dief met simpel klein gereedschap binnen kon komen. 

24/7 Bereikbaar                 Vaste tarieven                Snel ter plaatse                  In de meesten gevallen schadeloos openen

TESTIMONIALS

Krista Vermaire

"Doordat er meerdere keren was ingebroken bij onze opslagboxen heeft Kris een extra slot in mijn deur gezet. Ik ben zeer tevreden over zijn werk!"

Leroy da Luz

"Met Koningsdag hebben wij de sleutel aan de binnenkant van onze voordeur vergeten. Kris was snel ter plaatsen en heeft onze deur zonder schade open gemaakt. Top!"

Liesbeth Houtkooper

"Omdat wij begin dit jaar verhuisd zijn en het ons een veiliger gevoel gaf om al onze sloten te vervangen hebben wij Kris gevraagd. Hij heeft keurig alle sloten in ons huis vervangen met 3 sterren sloten. Wij zijn hier erg blij mee."

Fred van der Voorde

"Ik wou mijn woonhuis (waar ook mijn bedrijf gevestigd in zit) beter laten beveiligen. Bij  ons in de buurt wordt veel ingebroken. Ik heb Kris een offerte laten maken hiervoor en hij is aan de slag gegaan. Alles was helemaal top geregeld en snel geplaatst."