NOODAFDICHTING

Wanneer u glasschade heeft na bijvoorbeeld een inbraak, is er een een tussen oplossing nodig. Het glas kan namelijk niet direct geplaatst worden maar toch wilt u het veilig en netjes afgesloten hebben. Op zo'n moment staan wij 24/7 voor u klaar om de schade op een nette en veilige manier af te dichten. Neem bij spoed telefonisch contact met ons op via 06 199 880 51.

24/7 Bereikbaar                 Vaste tarieven                Snel ter plaatse                  In de meesten gevallen schadeloos openen

TESTIMONIALS

Krista Vermaire

"Doordat er meerdere keren was ingebroken bij onze opslagboxen heeft Kris een extra slot in mijn deur gezet. Ik ben zeer tevreden over zijn werk!"

Leroy da Luz

"Met Koningsdag hebben wij de sleutel aan de binnenkant van onze voordeur vergeten. Kris was snel ter plaatsen en heeft onze deur zonder schade open gemaakt. Top!"

Liesbeth Houtkooper

"Omdat wij begin dit jaar verhuisd zijn en het ons een veiliger gevoel gaf om al onze sloten te vervangen hebben wij Kris gevraagd. Hij heeft keurig alle sloten in ons huis vervangen met 3 sterren sloten. Wij zijn hier erg blij mee."

Fred van der Voorde

"Ik wou mijn woonhuis (waar ook mijn bedrijf gevestigd in zit) beter laten beveiligen. Bij  ons in de buurt wordt veel ingebroken. Ik heb Kris een offerte laten maken hiervoor en hij is aan de slag gegaan. Alles was helemaal top geregeld en snel geplaatst."