SLOTEN- EN SLUITPLANNEN

Je wilt dat niet iedereen toegang heeft tot en bepaalde ruimte in jouw woonhuis of bedrijf. Dit kan met een sluitplan (ook wel sleutelplan genoemd). Het plan zorgt ervoor dat je bijvoorbeeld een hoofdsleutel hebt die voor alle deuren werkt en een mono-sleutel die maar voor specifieke ruimtes werkt.

Wij kunnen je helpen met advies, het maken van het sluitplan en het uitvoeren/monteren ervan. Neem vrijblijvend contact op voor advies
.

24/7 Bereikbaar                 Vaste tarieven                Snel ter plaatse                  In de meesten gevallen schadeloos openen

TESTIMONIALS

Krista Vermaire

"Doordat er meerdere keren was ingebroken bij onze opslagboxen heeft Kris een extra slot in mijn deur gezet. Ik ben zeer tevreden over zijn werk!"

Leroy da Luz

"Met Koningsdag hebben wij de sleutel aan de binnenkant van onze voordeur vergeten. Kris was snel ter plaatsen en heeft onze deur zonder schade open gemaakt. Top!"

Liesbeth Houtkooper

"Omdat wij begin dit jaar verhuisd zijn en het ons een veiliger gevoel gaf om al onze sloten te vervangen hebben wij Kris gevraagd. Hij heeft keurig alle sloten in ons huis vervangen met 3 sterren sloten. Wij zijn hier erg blij mee."

Fred van der Voorde

"Ik wou mijn woonhuis (waar ook mijn bedrijf gevestigd in zit) beter laten beveiligen. Bij  ons in de buurt wordt veel ingebroken. Ik heb Kris een offerte laten maken hiervoor en hij is aan de slag gegaan. Alles was helemaal top geregeld en snel geplaatst."