SLOTEN VERVANGEN NA INBRAAK

Wanneer er is ingebroken kan dit een onveilig gevoel geven aan het huis waar je woont. Mede om die reden is het zeker na een inbraak erg belangrijk een volgende inbraak te voorkomen. Dit doe je onder andere door de huidige sloten te vervangen met nieuwe, goede sloten. De kans op een inbraak wordt op die manier enorm verkleind.

Bij het nemen van nieuwe sloten is het belangrijk dat deze aan het keurmerk van Stichting Kwaliteitscentrum Gevelementen (SKG) voldoen. Dit keurmerk heeft 3 categoriën zodat jij er zeker van bent dat je een slot krijgt met de veiligheid die je zoekt. Op basis van het keurmerk en onze eigen expertise helpen we je graag bij het vinden en monteren van het juiste slot. Neem vrijblijvend contact op voor advies.

24/7 Bereikbaar                 Vaste tarieven                Snel ter plaatse                  In de meesten gevallen schadeloos openen

TESTIMONIALS

Krista Vermaire

"Doordat er meerdere keren was ingebroken bij onze opslagboxen heeft Kris een extra slot in mijn deur gezet. Ik ben zeer tevreden over zijn werk!"

Leroy da Luz

"Met Koningsdag hebben wij de sleutel aan de binnenkant van onze voordeur vergeten. Kris was snel ter plaatsen en heeft onze deur zonder schade open gemaakt. Top!"

Liesbeth Houtkooper

"Omdat wij begin dit jaar verhuisd zijn en het ons een veiliger gevoel gaf om al onze sloten te vervangen hebben wij Kris gevraagd. Hij heeft keurig alle sloten in ons huis vervangen met 3 sterren sloten. Wij zijn hier erg blij mee."

Fred van der Voorde

"Ik wou mijn woonhuis (waar ook mijn bedrijf gevestigd in zit) beter laten beveiligen. Bij  ons in de buurt wordt veel ingebroken. Ik heb Kris een offerte laten maken hiervoor en hij is aan de slag gegaan. Alles was helemaal top geregeld en snel geplaatst."