24/7 SPOED SLOTENMAKER

BINNEN 30 MIN TER PLAATSE

24/7 sloten service wanneer u zichzelf heeft buitengesloten, de sleutels kwijt bent, inbraakschade heeft of uw slot kapot is.

Wij zijn u graag van dienst wanneer er een calamiteit met uw sloten plaatsvindt. Wij lossen dit snel en professioneel voor u op. 

In 95% van de gevallen kunnen wij u deur schadeloos openen. 

U belt ons storingsnummer 06 199 880 51 en wij komen direct naar u toe.

Wij openen op professionele wijze uw deur zodat u weer snel naar binnen kunt of herstellen vakkundig de inbraakschade.

Vanwege onze jaren lange ervaring weten wij hoe we met sporen van inbraakschade moeten omgaan zodat de technische recherche de inbraaksporen veilig kan stellen.

Wij werken met vaste tarieven zodat u niet voor verassingen komt te staan. Deze worden altijd van te voren met u besproken.

24/7 Bereikbaar                 Vaste tarieven                Snel ter plaatse                  In de meesten gevallen schadeloos openen

TESTIMONIALS

Krista Vermaire

"Doordat er meerdere keren was ingebroken bij onze opslagboxen heeft Kris een extra slot in mijn deur gezet. Ik ben zeer tevreden over zijn werk!"

Leroy da Luz

"Met Koningsdag hebben wij de sleutel aan de binnenkant van onze voordeur vergeten. Kris was snel ter plaatsen en heeft onze deur zonder schade open gemaakt. Top!"

Liesbeth Houtkooper

"Omdat wij begin dit jaar verhuisd zijn en het ons een veiliger gevoel gaf om al onze sloten te vervangen hebben wij Kris gevraagd. Hij heeft keurig alle sloten in ons huis vervangen met 3 sterren sloten. Wij zijn hier erg blij mee."

Fred van der Voorde

"Ik wou mijn woonhuis (waar ook mijn bedrijf gevestigd in zit) beter laten beveiligen. Bij  ons in de buurt wordt veel ingebroken. Ik heb Kris een offerte laten maken hiervoor en hij is aan de slag gegaan. Alles was helemaal top geregeld en snel geplaatst."